Anslagstavlan

NÄSTA GUDSTJÄNST

I Särö: Adventsgudstjänst 3/12 kl 17

I Släp: Kvällsmässa varje söndag kl 17.

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Planerar Du en kyrklig förrättning?

Välkommen då till Särö kyrka!

Det är lätt att boka kyrkan! Det är emellertid en stiftelseägd kyrka varför den inte får del av den kyrkoavgift som medlemmar i Svenska Kyrkan betalar. För lokalupplåtelsen måste vi därför ta ut en avgift, som används för drift och underhåll av kyrkan, så att kommande generationer också ska få glädje av ett vackert och unikt Guds hus centralt på Särö.

Boka på internet

Börja med att kontrollera Bokningsschemat. Om dag och tid som Du önskar är ledig, så går Du till Boka och skickar ett meddelande att Du önskar boka kyrkan. Ange ändamål, dag och tid, samt namn, adress och telefonnummer.

Inom kort får Du ett svar där Du får veta om bokning är möjlig, samt kostnaden.

Boka via telefon

Du kan naturligtvis också boka på telefon 031-93 54 66.

Kyrkoinformation

Kyrkan rymmer 180 personer. Utöver orgeln finnes även piano (elektroniskt), högtalaranlägging med hörslinga, CD-spelare, handikappramp (teleskopramp), toalett i form av frystoalett (ej handikappanpassad), parkeringsplatser i anslutning till kyrkan. Särö Gästgiveri är närmaste granne med kyrkan.

Ytterligare information

Har Du några frågor så ring gärna Torsten Atterbom på 031-47 93 88 eller 0703-15 06 40, alternativt skicka ett mail genom att klicka på "Boka" under "Boka på internet".