Anslagstavlan

Välkomna!

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Planerar Du en kyrklig förrättning?

Välkommen då till Särö kyrka!

Det är lätt att boka kyrkan! Det är emellertid en stiftelseägd kyrka varför den inte får del av den kyrkoavgift som medlemmar i Svenska Kyrkan betalar. För lokalupplåtelsen måste vi därför ta ut en avgift, som används för drift och underhåll av kyrkan Därmed kan kommande generationer också få glädje av ett vackert och unikt Guds hus centralt på Särö. Kostnaden hittar Du i menyn under "Bokning" > "Avgifter".

Kyrkoinformation

Kyrkan rymmer 180 personer (150 i kyrksalen och 30 på läktaren). Utöver orgeln finnes även piano (elektroniskt), högtalaranlägging med med två mikrofoner, hörslinga, CD-spelare, sladd för anslutning till smart phone (Spotify), rullstolsramp (teleskopramp), toalett i form av frystoalett (ej anpassad för rörelsehindrade), parkeringsplatser i anslutning till kyrkan och på andra sidan Stallbacken. Särö Gästgiveri är närmaste granne med kyrkan.

Boka på internet

Börja med att kontrollera Bokningsschemat. Om dag och tid som Du önskar är ledig, så går Du till Boka och skickar ett meddelande att Du önskar boka kyrkan. Ange ändamål, dag och tid, samt namn, adress och telefonnummer.

Inom kort får Du ett svar där Du får veta om bokning är möjlig.

Boka via telefon

Du kan naturligtvis också boka på telefon 0300-32 35 50.

Ytterligare information

Har Du några frågor så skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ring 031-93 54 66.