Anslagstavlan


JULKONSERT

3:e söndagen i advent

12 december kl 1500

med gruppen Appearance:

Annica Svensson, Per Hovensjö,

Lars Bodén och Fredrik Bergman.

Entréavgift

Biljetter genom www.appearance.nu

(klicka på Julkonserter 2021)


 

 


  

  

 

 Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Planerar Du en kyrklig förrättning?

 

Välkommen då till Särö kyrka!

Det är lätt att boka kyrkan! Det är emellertid en stiftelseägd kyrka varför den inte får del av den kyrkoavgift som medlemmar i Svenska Kyrkan betalar. För lokalupplåtelsen måste vi därför ta ut en avgift, som används för drift och underhåll av kyrkan Därmed kan kommande generationer också få glädje av ett vackert och unikt Guds hus centralt på Särö. Kostnaden hittar Du i menyn under "Bokning" > "Avgifter".

Kyrkoinformation

Kyrkan rymmer 180 personer (150 i kyrksalen och 30 på läktaren). Utöver orgeln finnes även piano (elektroniskt), högtalaranlägging med med tre mikrofoner, hörslinga, CD-spelare, sladd för anslutning till smart phone (Spotify), rullstolsramp (teleskopramp), toalett i form av frystoalett (ej anpassad för rörelsehindrade), parkeringsplatser i anslutning till kyrkan och på andra sidan Stallbacken. Särö Gästgiveri är närmaste granne med kyrkan.

Boka på internet

Börja med att kontrollera Kalendern. Om dag och tid som Du önskar är ledig, så skickar Du ett meddelande till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den att Du önskar boka kyrkan. Ange ändamål, dag och tid, samt namn, adress och telefonnummer.

Inom kort får Du ett svar där Du får veta om bokning är möjlig.

Boka via telefon

Ring Särö pastorats expedition på telefon 0300-32 35 50.

Ytterligare information

Har Du några frågor så skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ring 031-93 54 66.