Anslagstavlan
Klicka på "Kalender" ovan i menyn

för information om våra gudstjänster

och bokningar.

Bokningar under september och oktober

är begränsade p g a

fönsterrestaurering.

Maila post@sarokyrka.se

för besked.


 


  

  

 

 Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Planerar Du en kyrklig förrättning?

 

Välkommen då till Särö kyrka!

Det är lätt att boka kyrkan! Det är emellertid en stiftelseägd kyrka varför den inte får del av den kyrkoavgift som medlemmar i Svenska Kyrkan betalar. För lokalupplåtelsen måste vi därför ta ut en avgift, som används för drift och underhåll av kyrkan Därmed kan kommande generationer också få glädje av ett vackert och unikt Guds hus centralt på Särö. Kostnaden hittar Du i menyn under "Bokning" > "Avgifter".

Kyrkoinformation

Kyrkan rymmer 180 personer (150 i kyrksalen och 30 på läktaren). Utöver orgeln finnes även piano (elektroniskt), högtalaranlägging med tre mikrofoner, hörslinga, CD-spelare, sladd för anslutning till smart phone (Spotify), rullstolsramp (teleskopramp), toalett anpassad för rörelsehindrade, parkeringsplatser i anslutning till kyrkan och på andra sidan Stallbacken. Restaurang Stallbacken 1 är närmaste granne med kyrkan.

Bokning av kyrkan

Börja med att kontrollera Kalendern. Om dag som Du önskar är ledig, så bokar Du kyrkan genom att ringa pastorsexpeditionen på 0300-32 35 50. Samtidigt bokas präst och organist. Det är ingen garanti för att dessa är tillgängliga bara för att kyrkan är ledig. Besked får Du när Du kontaktar pastorsexpeditionen.

Ytterligare information

Har Du några frågor så skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ring 031-93 54 66.